Nikon COOLPIX P530 cel mai mare zoom sub 1000 de lei

Coolpix P530 este un “super-zoom” cu 42X optic, plin de funcții interesante. Fata de predecesorul sau P520, noua cameră are un senzor CMOS de înaltă sensibilitate 16.1MP cu o sensibilitate ISO intre 100 si 6400 și înregistrare Full HD video 1080p. Acesta are in dotare un obiectiv cu zoom optic 42X, oferind o distanță focală de 35mm 24-1000mm în termeni obiectivelor DSLR. Stabilizatorul optic-VR este imprumutat de pe DSLR-uri si reuseste sa păstreze

fotografiile clare chairsi la un zoom maxim. De mentionat aici este butonul de pe lateralul obiectivului care este imprumutat de la camerele video si este mult mai la indemana atunci cand vrei sa faci zoom atat la fotografie cat si la filmare. Fotogarfia poate fi vizualizata pe un ecran de 3.0 care este foarte clar. Functia LiveView este valabile atat pe ecran cat si pe vizorul electronic. P530 sa concentrat foarte mult pe functiile pentru pasionati. Acesta poate face si munca unui DSLR avand posibilitatea sa alegi cu ușurință modurile diafragmei sau timpul de expunere deoare acesta are si functe de Full-Manual.
P530 reprezinta un hibrid intre o camera compacta si un aparat foto DSLR si este ideal atat pentru pasionati cat si pentru incepatori avand o interfata prietenoasa si usor de utilizat pentru toata lumea. Daca dimensiunile lui nu te deranjeaza, fiind putin mai voluminos decat un compact dar, mult mai mic si mai usor in raport cu un DSLR. acesta este ideal mai ales cand sti ca vine cu un zoom enorm de 42X. Un obiectiv destul de luminos plus setarile pe Manual care pentru incepatori poate fi ceva nou si interesant cat si pentru pasionatii care doresc un aparat foto performant dar compact.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s