Nikon Coolpix S9900 varf de gama la pachet compact

Nikon Coolpix S9900 reprezinta varful de gama din seria S (Style) Acesta a reusit sa integreze cam tot ce se poate integra, incepand de la simplitatea acestuia in utilizare pana la functiile complexe, si setarile unui DSLR. Dispune de un senzor cu iluminate din spate de 16 megapixeli CMOS, zoom optic de 30X, Filmare FullHD 1080p si înregistrare video time-lapse. Conectivitarea este asigurata de: WiFi, GPS și NFC. LCD-ul, are o diaglonala de 3 inci si dispune de o

rezolutia foarte buna cu un numar mare de culori. Setarile acestuia, si functiile sunt usor accesibile din meniul de bazar iar pe modul Manual acesta sa comparta foarte bine avand acces la timpul de expunere, diafragma, ISO, si multe alte functii preluate de pe DLSR-uri.

In ceea ce privește forma și design-ul, acesta cantareste aproape 300grame, si are un body foarte solid din metal și plastic placut la atingere si cu finisaje premium. Ecranul LCD de inalta rezolutie este reglabil ceea ce ne permite sa face poze din pozitii mai dificile. S9900 are un obiectiv compus din 13 elemente in 11 grupuri si acesta conține ED.(Extra-low Dispersion) elemente concepute pentru a reduce aberațiile cromatice. Bateria acestuia este un li-ion EN-EL12 si permite o autonimie de 300 de carde ceea ce este foarte bine pentru o camera foto din clasa S.
Aparatul este perfect pentru pasionatii de fotografie cat si pentru incepatorii mai pretentiosi sau cineva care vreau aparat performant dar compact cu funtii mai ample.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s