Philips 40PFH4309 – Televizor ieftin de 102 centimetri

Philips ne atrage din nou atentie cu un model de 102 centimetri la un pret foarte bun. Find un simplu televizor dar cu o calitate a imaginii deosebita.

Avand o rezolutie Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, acesta reuseste sa afiseze imagini calitative in momentul in care redati un continut calitativ. Tehnologia de care beneficiaza Philips pentru a procesa imaginea la cel mai inalt nivel se numeste Digital Crystal Clear, tehnologie care va pune la dispozitie 69 de miliarde de culori si un super contrast dinamic de 500.000:1. Panoul televizorului poate ajunge pana la o frecventa de 100Hz, cei de la Philips declarand ca este un Perfect Motion Rate, personal, eu nu consider asta, find o frecventa relativ mica, dar, suficienta pentru televiziunea din ziua de azi.

Desigul este placut, avand o rama din plastic dur, de culoare neagra cu finisaje bine realizate iar suportul de masa avand o forma dreptunghiulara tot din plastic dur, de aceasi culoare. Philips decide ca pentru acest model sa nu iasa din tematica clasica pe care o folosesc marea majoritate a brandurilor.

Sunetul nu este cel mai puternic, avand o iesire a sunetului de maxim 10W, dar, face fata cuiva care doreste televizorul doar pentru utilizarea de zi cu zi. 

Televizorul beneficiaza de tunere digitale DVB-T, DVB-C, tunere care va permit sa vizualizati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau un mediabox. Acesta beneficiaza si de slot CI+ pentru a conecta cardul CI+, dar si de porturi HDMI si USB pentru redarea filmelor, melodiilor sau fotografiilor prin playerul multimedia integrat.

In concluzie, televizorul este foarte bun pentru cei care doresc o diagonala de 102 centimetri si nu vor sa cheltuiasca foarte mult.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolulCriterii alegere televizor
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s