Plantronics Audio 355 – pentru jocuri si conferinte

Poate numele Plantronics nu va spune nimic intial, insa va pot preciza ca este unul dintre cei mai buni producatori de periferice si in special de casti audio. Modelele lor sunt carcaterizate printr-un sunet clar si un microfon foarte bun, fiind in general concepute pentru amatorii de jocuri sau persoanele aflate in cautarea unor casti bune pentru orice.
Plantronics Audio 355 reprezinta o pereche de casti stereo, cu un micron ce dispune de functia de anulare a zgomotelor de fond, fiind adresate atat pasionatilor de jocuri, cat si pentru cei ce au nevoie de un set

de casti pentru conferinte.

Castile sunt de tip on-ear, avand difuzoare de 40mm, pentru a putea reda sunetul cat mai bine. Acestea ofera o frecventa de raspuns intre 20Hz si 20kHZ, pentru o acoperire cat mai buna a spectrului audio. Microfonul este reglabil, cu o frecventa de raspuns intre 100Hz si 100kHz, pentru a putea capta precis sunetul, dispunand de tehnologia Noise Canceling, pentru a nu capta si sunetul ambiental. Toate acestea se traduc printr-o fidelitate audio buna spre foarte buna, castile fiind foarte bune pentru orice tip de convorbire, inclusiv cele in joc sau pe Skype / Yahoo etc.
Conexiunea se realizeaza prin doua mufe jack de 3.5mm, una pentru casti, cealalta pentru microfon. Lungimea firului este de 2m, acesta avand plasate pe el butoanele de control pentru volum si microfon. Pentru ca sunetul sa nu aiba distorsiuni, mufele jack sunt aurite.
In concluzie, Plantronics Audio 355 reprezinta o alegere excelenta pentru cei aflati in cautarea unei perechi de casti care sa ofera o calitatea audio buna si un microfon ok, dar a caror buget este destul de limitat. Difuzoarele de 40mm si tehnologia Noise Canceling pentru microfon fac din aceste casti un adevarat best-buy in acest segment de pret.
Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul de alegere al castilor audio.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s