Camera auto DVR Mio MiVue 518

Tot mai des intalnim aceste camere auto montate pe bordul masinii, Probabail stim cu totii populatitatea filmuletelor rusesti de pe YouTube. Aceste camere sunt tot mai utile pe strazile din romania mai ales in caz de accidente sau atunci cand vrem sa dovedim diverse situatii sau intamplari.
Camera auto Mio MiVue 518 est una dintre cele mai bune camere auto la un pret bun. Aceasta reda filmarea 1080p FullHd dar vine si cu un receptor

GPS integrat care ne permite vizualizarea ulterioara a traseului parcurs prin intermediu GoogleMaps iar unghiul de filmare / plaja focala, este una mare de 140 grade. Are si un mod foto unde ne permite si un tag. cu coordonatele locatiei unde a fost facuta aceasta. Mio 518 are un display cu o diagonala de 2.4 inci si o interfata usor de utilizat.

Filmarea, redata pe un TV (diagonala 80cm) se vede foarte bine si clar, chiar si pe timp de noapte aceasta se mentine bine. Materialele de constructie sunt de buna calitate, asa cum am fost obijnuiti la mai toata gama de GPS Mio. Suporta un card microSD de maxim 32Gb iar odata conectata la masina stie sa porneasca inregistrarea automat la pornirea motorului. Sistemul de prindere se poate face atat pe parbriz cat si pe bordul masini, si vine in pachet cu toate accesoriile de care are nevoie pentru punerea acestei in functiune. Este ideala pentru cineva care doreste un astfel de Gadget in masine.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s