Electrolux EOA2400AOK-cuptor electric multifunctional, culoare neagra

Pentru cei interesati de un cuptor incorporabil pe culoarea neagra, Electrolux EOA2400AOK poate fi o o optiune, dat fiind caracaterisiticile tehnice, branding-ul renumit pentru fiabilitate si calitate si totodata pretul, accesibil, pozitionat undeva in media pietei de specialitate. 
Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cele 6 functii, incadreaza Electrolux EOA2400AOK in gama basic de cuptoare din punct de vedere al programarii, cuptorul fiind capabil sa prepare mare parte din retetele obisnuite a se realiza la un astfel de electrocasnic. Cartea de retete este utila in acest sens, informand utilizatorul, la ce temperatura, cu ce functie si cat timp trebuie setat pentru fiecare tip de aliment in parte. Electrolux EOA2400AOK genereaza un plus de confort utilizatorului datorita sistemului de autocuratare pe baza de cataliza, sistem care totusi necesita consumabile, insa este util. Mai multe informatii privind sistemele de autocuratare cititi articolul Diferenta intre cataliza si piroliza.

Un volum mare, cei 74 de litri pozitionand Electrolux EOA2400AOK in categoria cuptoarelor cu volum mare, acest fapt permitand totodata prepararea pe doua nivele, ceea ce poate deveni util in functie de situatie. Consum mic, Electrolux EOA2400AOK fiind pozitionat in clasa de eficienta energetica A+ si un design elegant, culoarea neagra fiind compatibila cu orice alta culoare, cu recomandarea ca toate electrocasnicele sa fie de aceeasi culoare pentru a evita un kitsch in  bucatarie.

In concluzie, o varianta buna de cuptor pe culoare neagra, Electrolux EOA2400AOK are ca avantaje majore fiabilitatea, faptul ca este multifunctional-adica uniformizeaza temperatura in interior, datorita convectorului, are timmer electronic ceea ce va oferi utilizatorului posibilitatea de a programa cuptorul si un design elegant pretabil unei bucatarii moderne.

Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.

Advertisements

2 thoughts on “Electrolux EOA2400AOK-cuptor electric multifunctional, culoare neagra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s