LG 34UM65-P – monitor IPS de 34"

Acum ceva timp am prezentat un LG UM255, un monitor Ultra Wide de 25″. Astazi ridicam putin stacheta si prezentam tot un monitor Ultra Wide, de aceasta data cu o diagonala de 34″. 
Constructia este realizata dintr-un material plastic de calitate buna, design-ul fiind borderless, cu rame laterale extrem de subtiri. Piciorul

suport este de dimensiuni generoase, fiind semi-transparent, intregul aspect al monitorul fiind foarte elegant, cel putin dupa gusturile mele. Daca analizam putin si ergonomia, monitorul se poate inclina cu -5 grade spre fata si 20 grade spre spate, cantareste doar 7.3Kg si are un consum de doar 34W.

Ecranul ofera o diagonala de 34″ si afiseaza o rezolutie de 2560×1080 pixeli, cu un aspect al imaginii de 21:9. Suprafata este mata, iar ecranul este de tip IPS, pentru a oferi culori foarte vii si unghiuri de vizualizare excelente, de 178 grade atat pe orizonatala, cat si pe verticala. Iluminarea este de 300cd/m2, pentru o imagine cat mai clara. Per total, calitatea imaginii afisate este foarte buna, monitorul comportandu-se excelent atat in jocuri, cat si in editari foto/video.

Pentru conectivitate, monitorul prezinta un DisplayPort, un port HDMI si unul DVI, precum si o iesire audio pentru casti, alaturi de o intrare de tip jack 3.5mm pentru a putea folosi cele doua difuzoare de 7W integrate. 

Ca dotari speciale, monitorul ofera tehnologia Flicker Free, pentru a elimina palpaitul caracteristic acestor ecranelor LCD LED, oferind deasemenea si un mod optimizat special pentru citit, ce reduce lumina albastra. 
In concluzie, LG 34UM65-P reprezinta o alegere excelenta pentru cei aflati in cautarea unui monitor cu adevarat mare, ce ofera o imagine foarte ok, fiind ideal pentru filme si jocuri.

Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet pentru alegerea unui monitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s