Philips 284E5QHAD – monitor de 28", cu o imagine buna

Philips 284E5QHAD este unul dintre cele mai ieftine monitoare de 28″ de la ora actuala. Nu doar ca este printre cele mai ieftine, dar este si printre putinele ce ofera un panel VA, pentru o calitate a imaginii cat mai buna.
Monitorul este realizat dintr-un material plastic lucios, cu marginele destul de grosute, desing-ul nefiind punctul sau forte. Piciorul suport este destul de fragil, ecranul avand un usor balans la o eventuala mutare. Monitorul se poate inclina spre fata cu -5 grade si spre spate cu 20 grade, are o greutate de 4.21Kg si un consum de doar 24W.

Ecranul ofera o diagoanala de 28″, este de tip lucios si afiseaza o imagine Full HD, cu 1920×1080 pixeli. Este de tip MVA, pentru a oferi culorii vii, aproapiate de realitate si unghiuri de vizualizare largi, de 178 grade pe orizonata si tot atat pe verticala. Aspectul imaginii este 16:9, iar constrastul real de 3000:1 asigura o nuanta de negru excelenta. Per total, imaginea afisata este foarte ok, culorile fiind redate destul de corect. Monitorul nu se poate compara totusi un un IPS precum Dell U2414H, calibrat din fabrica, insa avand in vedere pretul si diagonala, imaginea oferita este foarte buna, fiind practic principalul avantaj al acestui monitor.

Pentru conectare, avem doua porturi HDMI si unul VGA, precum si o mufa jack pentru casti si una pentru conectarea celor doua difuzoare interne de 7W. Deasemenea, avem parte si de o conexiune MHL (Mobile High Definition Link), ce permite conectarea directa, printr-un cablu MHL, a telefoanelor cu aceasta tehnologie.
In concluzie, Philips 284E5QHAD reprezinta o alegere foarte buna pentru cei aflati in cautarea unui monitor cu o diagonala cat mai mare, dar care au un buget relativ mic si vor totusi o imagine cat mai buna.
Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet pentru alegerea unui monitor.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s