Prestigio RoadRunner 315

RoadRunner 315 iese în evidență cu specificatiile tehnice foarte bune și preț accesibil. Aprox 150ron Este probabil una dintre camerele cele mai compacte, care inregistreaza video de calitate HD. Ecranul LCD de 1.5 inch și ub unghi de vizualizare de 100 de grade. Aceasta este o investiție rezonabilă în siguranța pe drum!

Ușor de personalizat cu un meniu intuitiv, cat si claritate imaginii si contrastul ecranului TFT de 1.5 inch care reda o imagine destul de clara din aproape orice unghi. Calitatea video pe înregistrare, precum și toți parametrii suplimentari și modurile de operare pot fi accesate destul de rapid aceasta avand un panou de contro destul de user-friendly.
Avand un unghi de vizualizare de 100 de grade, acest aparat capteaza un format video destul de vast fara sa reduca detaliile obiectelor din imprejurimi.
Dispozitivul dispune de o tehnologie progresivă de detectare a mișcării. Cu ajutorul acestei functii, acesta porneste filmarea doar atunci când detectează mișcare in cadru ceea ce poate fi destul de util noaptea in parcare sau cand lasati masina parcata intr-un loc mai putin sigur.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s