Samsung VCC44E0S3B-aspirator fara sac, ieftin si bun

Chiar daca pare utopic, chiar se poate…ieftin si bun. Samsung VCC44E0S3B poate fi raprunsul unei astfel de cereri atunci cand vorbim de aspirator fara sac. Mic si compact, cu un consum relativ mic, respectiv 1500 de W,  Samsung VCC44E0S3B poate fi o solutie pentru cei interesati sa renunte la clasicii saci de aspirator si sa evacueze mult mai comod praful, prin varsarea recipientului de plastic, care inlocuieste sacul. 

Samsung VCC44E0S3B se recomanda utilizatorilor care au in locuinta predominant suprafete dure, cum ar fi parchetul sau gresia si mai putin celor cu multe covoare sau mocheta, eficienta pe aceste suprafete fiind semnificativ mai redusa. Cei 1.3 litri sunt suficienti pentru cei care au un apartament de pana in 80m2, astfel incat sa nu fie nevoiti sa curete recipientul dupa fiecare sau in timpul aspirarii. Ca si minusuri punctam lipsa filtrelor Hepa sau Epa care sunt cele mai bune filtre de aer, insa acest fapt insemna totodata ca utilizatorul nu va mai fi obligat sa cumpere fitre care sunt destul de scumpe, sistemul de fitrare al acestui aspirator fiind alcatuit din fitre pre si post motor, care sunt lavabile. 
Clasa F de eficienta energetica inseamna ca aspiratorul consuma maxim 1500 de W, deci nu ar trebui sa va sperie, daca va doriti un aspirator de 1500 de W, clasa A de eficienta energetica obtinandu-se la aspiratoare de 600W. Cei 81dB(A) sunt decenti, pozitionand  Samsung VCC44E0S3B in categoria aspiratoarelor mediu spre silentioase ca si nivel de zgomot. Pentru informatii detaliate privind modul de alegere a aspiratorului cititi articolul Criterii alegere aspirator.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s