TP-Link TL-PB10400 – 10.400mAh, la tine in buzunar

Astazi, autonomia unui telefon sau a unei tablete a ajuns sa fie destul de mica, avand in vedere capacitatea acumulatorilor oferiti si performanta pe care trebuie sa o sustina. Asadar, un acumulator extern este bine venit oricand.
TP-Link ofera un astfel de produs la un pret extrem de atractiv, avand in vedere puterea de 10.400mAh oferita. Ce inseamna aceasta putere? Simplu: un

telefon are in medie o baterie de ~2000mAh, asadar acest acumulator il poate reincarca complet de 3-4 ori, pana sa necesite si el o reincarcare. Cu alte cuvinte, sporim autonomia unui telefon de 3-4 ori.

Spre deosebire de alti acumulatori externi la aceasta putere, TL-PB10400 ofera dimensiuni chiar compacte, masurand 44.3 x 88.8 x 44.3mm. Cu alte cuvinte, este suficient de compact pentru a intra cam in orice buzunar, cantarind doar 241 grame.
Acumulator se incarca printr-un port microUSB, in timp ce dispozitivele se pot conecta la el prin cele doua porturi USB oferite. Un port USB ofera 1A, iar celalalt 2A, pentru o incarcare mai rapida, fiind destinat in general tabletelor. Daca toate acestea nu erau suficiente, produsul ofera si o lanterna integrata, ce se poate dovedi extrem de utila in anumite situatii.
Sumarizand, TP-Link TL-PB10400 este unul dintre cei mai compacti acumulatori externi avand in vedere puterea de 10.400mAh oferita, avand dimensiuni modeste si o greutate redusa, putand fi folosit fara nicio problema pe orice dispozitiv ce se poate alimenta folosind un port USB.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s