D-Link DIR-850L – aspect diferit si standard AC

D-Link DIR-850L este varianta mai performanta a modelului DIR-636L, ce pastreaza aceeasi constructie cilindrica, insa ofera o conexiune wireless mai performanta.

Constructia a ramas aceeasi, dintr-un material plastic semi-lucios, cu doua butoane LED frontale ce indica activitatea router-ului si conexiunea la internet. Au fost pastrate chiar si aceleasi dimensiuni, de 93 x 145 x 111mm, precum si greutatea de 330 grame.
Router-ul ofera conectarea LAN, pe fir, cu viteze de 10/100/1000mbps, fiind compatibil Gigabit. Pentru partea de Wi-Fi, dispunem de cea mai noua si performanta tehnologie wireless, capabila sa emita Dual-Band. Avem parte de o conexiune la 2.4GHz, pentru dispozitivele ce nu necesita o latime de banda wireless foarte mare, precum tastataru sau mouse-ul, dar si de o conexiune la 5GHz, cu viteze mult mai bune, pentru tablete / telefoane / laptopuri sau alte device-uri compatibile cu acesta frecventa, ce vor beneficia de o viteza de transfer mult mai mare. Practic, daca pe frecventa de 2.4GHz viteza maxima de transfer este de 300mbps, in cazul celei de 5GHz la stardard AC, viteza maxima este de 867mbps, aproape de 3 ori mai mare. Regasim deasemenea si un port USB, pentru a putea partaja in reteaua de internet orice dispozitiv ce se conecteaza prin USB.
Antenele de amplificare a semnalului sunt interne, cate una pentru fiecare frecventa de emitere, iar router-ul se conecteaza la reteaua de internet folosind portul WAN, in care va intra cablul de retea. Dispozitivele se pot conecta la router fie prin cele 4 porturi LAN oferite, fie prin wireless. Asadar, o conectare foarte simpla.
In concluzie, D-Link DIR-850L este un router compact, cu un aspect simplist, compatibil Gigabit si cu o viteza de transfer wireless foarte mare, multumita tehnologiei Dual-Band, fiind ideal pentru spatii de dimensiuni mici si medii.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s