Gorenje W6202S- unul din cele mai fiabile slim-uri de pe piata

Masina de spalat rufe Gorenje W6202S face parte din gama de slim-uri ale producatorului sloven, recunoscut in primul rand datorita calitatii si fiabilitatii produselor sale. Totodata masinile de spalat Gorenje sunt renumite pentru calitatea spalarii si totodata pentru rezistenta tablei emailate chiar si in medii umede. Astfel modelul Gorenje W6202S se recomanda din start pentru utilizatorii care nu doresc sa schimbe masina o data la 3-4 ani, cum se intampla in medie in aceasta categorie de produs si totodata sa achizitione o masina accesibila din punct de vedere financiar.

In ceea ce privesc strict caracteristicile tehnice, masina de spalat Gorenje W6202S se remarca in primul rand ca si slim printr-o adancime foarte redusa de 40 cm, o cuva cu capacitate maxima de 6kg si o viteza maxima de centrifugare de 1000 rotatii pe minut. Este practic o masina care nu are caracterisitici exceptionale insa are siguranta unei fiabilitati ridicate si care spala bine hainele. Legat de panoul de comanda, acesta ofera posibilitatea utilizatorului, pe langa programele clasice de spalare, sa spele inclusiv matase, program de spalare manuala, program scurt de 17 minute si foarte importante si probabil cele mai uzitate programe la noile modele de masini de spalat rufe, programele presetate pentru haine albe si cele colorate, ultimele din panou. Mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

Asadar Gorenje W6202S se recomanda utilizatorilor care vor o masina simpla, ingusta si robusta in timp, indiferent daca o monteaza in baie sau debara, care sa spele bine si sa coste putin,  pretul la care o gasiti in piata fiind asemanator, daca nu chiar mai mic cu una din masinile fabricate mai nou prin China. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s