Mophie Juice Pack Air – Protejeaza si incarca in acelasi timp – iPhone 5/5S

De multe ori mi s-a intamplat sa raman fara baterie la telefon, si sunt sigur ca nu sunt singurul in aceasta situatie. Trebuie sa recunoastem ca iPhone-urile sunt niste telefoane foarte bune dar cu baterii uneori prea mici pentru nevoile noastre. Avand aceasta problema destul de des am incercat sa gasesc o solutie. Prima oara am apelat la o baterie externa doar ca de multe ori o uitam acasa sau nu o incarcam. Am renuntat intr-un timp la baterie si m-am resemnat pana in

momentul in care am primit un cadou foarte interesant. Este vorba despre husa Juice Pack Air de la Mophie.

Ce face mai exact aceasta husa? Ei bine, exact acelasi lucru ca si bateria externa doar ca mult mai comod si ramane mereu atasata telefonului ne-mai existand riscul de a o uita acasa sau la birou. Aceasta este o combinatie intre o husa si o baterie externa, protejand telefonul de lovituri si zgarieturi iar la nevoie incarcandu-l. Functioneaza pe un principiu foarte simplu, o atasezi telefonului o folosesti pe post de husa iar cand ai nevoie o pornesti.
Husa are o putere de stocare de 1700mAh, ceea ce inseamna ca dubleaza viata unui iPhone 5 si iti si mai ramane avand in vedere cu un iPhone 5 are o baterie de 1440mAh. Incarcarea ei se face prin usb normal neavand nevoie de un accesoriu separat, aceasta oricum vine cu usb in pachet.
Pe spatele husei putem vedea niste butonase si luminite, acestea reprezinta nivelul de baterie al husei, iar in momentul in care comutam butonasul pe ON acesta da drumul la incarcare, iar in momentul in care il punem pe OFF acesta opreste incarcarea. Deci, aceasta nu incarca in permanenta pentru a uza bateria, ci doar atunci cand doriti si aveti nevoie.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s