Philips 40PFS6609 – Televizor 3D de 102cm

Modelul 40PFS6609 de la Philips este cel mai ieftin televizor cu Ambilight si 3D pe care il putem gasi la ora actuala pe piata. Avand o rezolutie Full HD, un design placut si tehnologia Ambilight, transforma acest televizor in unul din cele mai atractive modele din gama sa de diagonala, iar in ceea ce priveste pretul, este cel mai atractiv la diagonala si specificatile sale.

Designul este placut, avand o rama foarte subtire de maxim 1 centimetru de culoare argintie si un suport de masa cu un desgin modern, design unic pe televizoarele Philips, de aceasi culoare ca si rama, tot argintiu, acesta atrage atentia imediat asupra lui iar prima impresie este una placuta deoarece rare ori vezi un televizor cu o alta culoare in afara de negru. Avand aceste caracteristici ale designului modelul PFS6609 de la Philips primeste inca un plus pe langa pretul mic pe care il are.

Ambilight 2 este o tehngologie unica creata si dezvoltata de catre Philips, aceasta are rolul de a extinde imaginea pe peretele din spatele televizorului. Televizorul are momntat in spate pe laterale, mici leduri care isi pot schimba culoarea in functie de imaginea afisata. De exemplu: Daca in imagine apare un camp cu iarba verde in partea de jos si un cer albastru in partea de sus, ledurile laterale vor afisa aceleasi culori de verde in partea de jos si albastru in partea de sus, astfel se creeaza un efect de extensie a imaginii si de apropiere.

Imaginea este una buna, nu sta genial din punct de vedere al culorilor dar reuseste sa afiseze continut de inalta calitate Full HD la o rezolutie de 1920 x 1080p. Frecventa maxima la care poate ajunge panoul acestui model este de 400Hz, o frecventa acceptabila avand in vedere ca este un televizor 3D, se putea si mai bine dar isi face treaba foarte bine si cu aceasta frecventa. Televizorul vine in pachet cu doua perechi de ochelari 3D Activi tehnologia disponibila de 3D find cea activa.

SmartTV cu dual core si sute de aplicatii. Platforma de la Philips este destul de bine dezvoltata si pune la dispozitia utilizatorilor sai sute de aplicatii si joucri. Televizorul nu are lag in accesarea aplicatilor dar uneori mai are momente de blocaje dar peste care trece rapid. Are Wi-Fi integrat si RJ-45, deci, conexiunea la internet se face rapid si fara probleme.

Slotul CI+ este una din caracteristicile acestui televizor, pe langa acestea i se mai poate conecta si un USB, deasemenea are si intrari HDMI si SCART.

Televizorul beneficiaza de DVB-T/T2/C/S/S2, lucru care va da posibilitatea sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau mediabox separat.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolulCriterii alegere televizor
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s