Philips 50PUS6809 – Televizor Ultra HD de 127 cm cu 3D Activ

Din ce in ce mai multa lume este in cautarea unui televizor de diagonala mare, iar modelul PUS6809 nu face exceptie, acesta avand o diagonala de 127 centimetri. Pe langa diagonala mare acest model impresioneaza si prin claritatea imagini dar si cu caracteristicile pe care le are.

Philips a abordat pentru acest model un design modern, acesta are o rama subtire de maxim 1 centimetru de culoare gri metalizat iar partea de jos da impresia de cristal, find foarte bine realizata si finisata. Suportul de masa este unic Philips si ofera atat calitate cat si rezistenta.

Imaginea este clara datorita rezolutiei mari pe care acesta o are, Ultra HD cu o densitate a pixelilor de 3840 x 2160p, dar din pacate culorile nu sunt cele mai calitative acestea find putin sterse, lucru care totusi, poate fi rezolvat foarte usor din setarile televizorului. Panoul poate ajunge pana la maxim 400Hz, o frecventa destul de mica find 3D cu tehnologie activa. Televizorul vine cu doua perechi de ochelari inclusi in pachet.
Sunetul este puternic, avand o iesire de maxim 20W acesta reuseste sa scoata sunete puternice si clare, acest lucru se datoreaza foarte mult functilor pe care le are integrate, functii precum Natural Sound, Incredible Surround si Smart Stereo.
Platforma SmartTV este accesibila rapid direct din meniul televizorului, acesta are un procesor dual core ceea ce ii confera o viteza destul de buna in accesarea aplicatilor.  Dispune de Wi-Fi integrat ceea ce inseamna ca nu o sa fie o poblema conexiunea la internet.
Televizorul dispune de Slot CI+ pentru conectarea cardului CI+ dar si de sloturi USB si HDMI pentru redarea filmelor sau a pozelor cu ajutorul playerului multimedia integrat.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolulCriterii alegere televizor
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s