Samsung Galaxy Gear Fit – Bratara inteligenta

Nevoia de tehnologie si de a avea mereu notificarile la indemana ia indemnat pe cei de la Samsung sa realizeze un smartwatch sub forma de bratara. Galaxy Gear Fit este mai degraba o combinatie intre un smartwatch si o bratara de fitnes, avand multe dintre caracteristicile pe care le au ceasurile inteligente, la ora actuala, dar si functii de bratara de ftines, sa nu mai spunem de forma, care este cea a unei bratari de fitnes si nu a unui ceas.

Interactiunea intre Gear Fit si telefonul mobil se face foarte usor, prin Bluetooth v4.0, iar pentru a avea acces la notificari in timp real va trebui sa tineti telefonul destul de aproape de bratara deoarece daca va indepartati telefonul de bratara conexiunea sa va pierde. Trebuie sa stiti de la bun inceput ca aceasta bratara este compatibila doar cu tablete si telefoane Samsung care au cel putin Bluetooth v4.0 integrat.
Avantajul unei astfel de bratari este comoditatea. Materialul din care este creata bratara in sine este foarte comod iar dupa o scurta perioada de purtare nici nu o mai simti la mana. Displayul este unul de tip sAmoled, acesta ofera o vizualizare destul de buna chiar si in bataile soarelui. Bratara dispune si de un certificat de tip IP67, certificat care ii confera siguranta folosirii chiar si in conditii mai nefavorabile, precum ploaia. Este rezistent la apa si praf.
Pe langa afisarea ceasului pe display ne mai sunt afisate si notificarile telefonului, precum apeluri pierdute, mesaje, etc., dar putem seta ca si diverse aplicatii sa trimita notificari direct pe ecranul acestuia. Tot de pe display se poate raspunde sau bloca un apel, din pacate acesta nu are nici difuzor nici microfon, deci, nu se poate vorbi la el. In principal, acestea sunt caracteristicile pe care le regasim si pe ceasurile inteligente.
In plus fata de caracteristicile de mai sus, acesta benficiaza si de caracteristicile unei bratari de fitnes. Cu ajutorul acestei bratari puteti monitoriza bataile inimii in timp real sau sa inregistrati distanta parcursa in ziua respectiva. Bratara are incorporat Heart Rate Sensor, Accelerometru si Gyroscope.
Bratara are o autonomie intre 3 si 5 zile in functie de modul de utilizare.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s