Samsung I9301 GALAXY S3 Neo mai performant si mai ieftin decat S3

S3 Neo reprezinta acum gama a telefoanelor cu specificatii medii sau acceptabile pentru utilizatorul care doreste un smartphone mai ieftin dar cu un ecran mai mare si pe care sa poata face si ceva gaming. Acesta este aproape identic cu Samsung galaxy S3 singura diferenta majora fiin memoria Ram care spre deosebire de galaxy S3, unde aveam 1Gb ram, pe S3 NEO gasim 1,5Gb Ram.
Telefonul vine cu un procesor de Quad-Core la frecventa de 1,4Ghz, 1,5Gb Ram si 16Gb spatiu de stocare. Camera este de 8Mp pe spate si 1,9Mp camera frontala si un display Super AMOLED HD de 4,8 inci cu o rezolutie de1280 x 728. De asemenea tot de pe S3 sunt si senzorii: Accelerometru, Senzor geomagnetic, giroscop si senzorul de limina ambientala. Baterie acestuia este de 2100mAh care reda o autonomie de baza de 2 zile mai ca la toate Smartphone-urile.
materialele de constructie sunt in mare parte plastic si au preluat aceeasi linie de design de la S3.
Telefonul, cum am spus si in titlu este practic un S3 cu o memorie Ram mai mare ceea ce chiar se simte chiar si in utilizarea de zi cu zi ne mai fiind nevoit sa umbli atat de des in TaskManager dar si la jocuri unde acesta capata o fluiditate mai buna. Avantajul acestui smartphone fiind pretul care este destul de mic pentru un smartphone Samsung la specificatiile pe care le are.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s