Motorola Moto 360 va avea un urmas

Moda ceasurilor inteligente incepe sa prinda din ce in ce mai bine. Tot mai multi oameni doresc astfel de produs, iar pretentiile incep sa creasca.
Motorola Moto 360 a fost primul smartwatch rotund lansat si cel mai elegant, cel putin din punctul meu de vedere. Totusi, cei de la

Motorola nu au putut castiga clientii doar printr-un design atractiv, o performanta mai buna fiind necesara.

Astfel, a fost anuntata o noua varianta a modelului Moto 360, ce va oferi un procesor mai performant, un ecran mai bun si o varietate mai larga de culori si curele. Configuratia hardware este inca necunoscuta, dar ecranul va beneficia de o rezolutie sporita, de 360×360 pixeli, comparativ cu cei 320×290 pixeli oferiti de actualul model. Acest lucru se traduce printr-o claritata mai buna a imaginii, asadar este un plus bine-venit.

In ceea ce priveste desing-ul, Motorola pastreaza acelasi aspect rotund, insa va oferi o varietate mai mare de curele si cadrane. Curelele vor fi confectionate fie din piele, fie din aluminiu slefuit, pentru a se adapta oricaror gusturi.
Eu personal nu pot spune decat ca abia astept viitorul Moto 360. Tot ceea ce am descris mai sus suna extrem de interesant si se anunta a fi un produs atractiv si foarte aratos, ce ofera posibilitatea customizarii, pentru a putea fi exact asa cum isi doreste fiecare.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s