Sony 65X9005 – Cel mai bun sunet pe un televizor

Sony impresioneaza in fiecare an aducand invoatii pe piata televizoarelor si nu numai. Modelul X9005 este varful de gama al celor de la Sony, avand o diagonala de 164 centimetri acesta este perfect pentru cei care au un spatiu foarte mare la dispozitie si vor sa faca un mini cinema direct acasa. 
Sa nu credeti ca doar sunetul este cel care impresioneaza, nu, acest televizor exceleaza si la capitolul imagine. 

Haideti sa incepem cu designul, care e unul super modern si placut. Acesta are designul Wedge, design piramidal, un design unic Sony. Rama ecranului este de aproximativ 1 centimetru si poate fi observata in partea de sus si jos a televizorului, lateralele find ocupate de setul de boxe care ofera acea calitate a sunetului. Materialele folosite sunt aluminiul, plastic si sticla dura. Culoarea dominanta este negru, atat pe fata cat si spate, iar lateralele sunt argintii, cromate. Suportul de masa este alcatuit din doua picioruse care ofera o stabilitate foarte buna deoarece nu lasa loc de balans fata-spate. Acestea sunt tot din aluminiu si pot fi montate atat in marginile televizorului cat si la mijlocul acestuia. Avantajele acestor picioruse este dat de posibilitea de a-l aseza in spatii foarte inguste.

Imaginea este unul din cele mai importante criterii la un televizor, iar in cazul lui X9005 as putea vorbii ore in sir, pe scurt, trebuie sa stiti ca acesta are una din cele mai calitative imagini de pe piata, find declarat la un momentdat si cel mai bun televizor 4K al anului. Rezolutia este 4K UHD, cu o densitate a pixelilor de 3840 x 2160, televizorul stie sa afiseze imagini la cea mai inalta rezolutie fara nici o problema, dar, va spun sincer, nu rezolutia impresioneaza la acest televizor, ci multitudinea de tehnologii de imbunatatire a imaginii.
Procesorul de imagine, unic pe televizoarele Sony, imbunatateste imaginea foarte mult, ii sterge zgomotul de imagine si ii confera o claritate mult mai buna decat imaginea bruta pe care o primiti sau i-o transmiteti. X-Tend Dyanmic Range este tehnologia care imbuntateste contrastul, ajusteaza zonele luminoase dar cel mai important este ca accentueaza detaliile imaginii chiar si pe fundal negru, astfel, imaginile vor fi mai detaliate ca niciodata. Cea de a treia tehnologie care imbunatateste imaginea este display-ul Triluminos, acest display este total diferit de cele conventionale si va ofera o paleta de culori mult mai larga, putand sa afiseze cu aproximativ 60% mai multe culori decat un televizor normal. Avem rezolutie, claritate, detalii si culoare, tot ceea ce ne trebuie la un televizor pentru a avea experienta dorita. Frecventa panoului poate ajunge pana la 800Hz, o frecventa foarte buna avand in vedere ca acesta este un televizor 3D. Ochelarii 3D sunt inclusi in pachet, doua perechi.

Sunetul, este caracteristica care te uimeste la acest televizor. Avand practic un intreg sistem audio integrat, acesta poate ajunge pana la o iesire audio de 65 W avand un sistem de tip 5.1 S-Force Front Surround. Pentru conurile boxelor a fost folosita fibra de sticla pentru a permite o gama mult mai larga de frecvente. Sony a revolutionat sistemele audio chiar si pe televizoare, acestia eliminand membrana din interiorul boxelor inlocuindule cu un lichid magnetic (Magnetic Fluid Speaker) care face o treaba mult mai buna oferind sunete mai clare la volum inalt. Pe langa sistemul audio superior pe care il are, acesta beneficiaza si de o multitudine de optiuni in ceea ce priveste reglarea sunetului, de la setari prestabilite la egalizator de sunet integrat.

Playerul multimedia este integrat, citeste orice format de video si subtitrare de pe piata, se descurca foarte bine si cu formatele audio si foto. Acesta are functie de Auto Wide si senzor de lumina, deci, experienta de cinema va fi foarte intensa.

Va invit sa urmariti un video de prezentare a acestui televizor:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s