Tefal FV9640, unul din cele mai bune fiare de calcat

Fierul de calcat Tefal FV9640 face parte din noua gama de masini de calcat propuse de producatorul francez de electrocasnice mici, gama care a venit cu o noutate in ceea ce priveste talpa. Aceasta talpa pe langa faptul ca este antiaderenta, este tratata special pentru a se curata foarte usor si nu se pot depune deloc impuritati.

Un alt avantaj pe care-l ofera utilizatorului, Tefal FV9640 este sistemul anticalcar, sistem care acum se poate curata mult mai usor decat gamele inferioare, intrucat tot calcarul se depoziteaza intr-un mic compartiment aflat in partea de jos a fierului de calcat(vezi foto).

Putere mare nominala, ceea ce inseamna pe de o parte ca fierul se incalzeste foarte repede si pe de alta parte ca va calca mult mai bine bumbacul, spre exemplu. Presiune foarte buna a aburului, cu un jet maxim de 200 de grame pe minut, jet asemanator statiilor de calcat. In concluzie Tefal FV9640 este o optiune foarte buna pentru cei care-si doresc un fier de calcat bun, la un pret mediu. Pentru detalii privind criteriile complete de alegere a fierului de calcat cititi articolul Criterii alegere fier de calcat.
Advertisements

One thought on “Tefal FV9640, unul din cele mai bune fiare de calcat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s