Whirlpool AWSX63213, cel mai vandut slim de pe piata romaneasca

Masina de spalat rufe Whirlpool AWSX63213 este cel mai vandut slim de pe piata noastra, acest fapt datorindu-se pe de o parte branding-ului relatv bun si pe de alta parte raportului calitate pret, daca este sa punem in balanta toate caracteristicile tehnice.
Practic Whirlpool AWSX63213 ofera utilizatorului o capacitate de incarcare de 6kg slim ,un numar de rotatii la centrifugare de 1200 de rotatii pe minut, are al saselea simt adica detecteaza nivelul de incarcare al masinii si ajusteaza in functie de aceasta consumul de apa si energie electrica, are programe pentru toate tipurile de tesaturi, program scurt si programe presetate pentru haine albe si haine negre sau colorate.

Un display mare, prietenos cu utilizatorul, pe care apar in permanenta toate informatiile legate de spalare, toate acestea la un pret bun pentru un Whirlpool, AWSX63213 facand parte dintr-o gama mai reusita putem spune decat cele anterioare, privind in primul rand din punct de vedere al fiabilitatii. Consum mic, Whirlpool AWSX63213 avand o clasa energetica A, urmata de 3 de +, ceea ce inseamna un consum cu 30 la suta mai mic fata de o masina de spalat incadrata in calasa de eficienta energetica A. Mai multe informatii privind criteriile detalitate de alegere a unei masini de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s