Asus RT-AC87U – cel mai bun router wireless

Daca va aflati in cautarea unui router wireless cu adevarat bun, atunci Asus RT-AC87U este alegerea perfecta, oferind viteze de transfer prin wi-fi de pana la 2334mbps, fiind incredibil de rapid. Aspectul este inspirat din seria de produse Republic of Gamers a celor de la Asus, oferind un design agresiv, cu lunii drepte si colturi rotunjite, foarte atractiv din punctul meu de vedere.
Viteza de transfer prin cablu este de maxim 1000mbps, fiind compatibil Gigabit. Ceea ce scoate in evidenta acest router este insa performanta wireless. Multumita tehnologiei dual-band si standardului AC, router-ul poate atinge o viteza maxima de transfer de 2334mbps, prin combinarea benzii 802.11ac (1734mbps) cu cea 802.11n (600mbps). Evident, o asemenea performanta trebuie sa fie si gestionata eficienta, astfel router-ul ofera un procesor dual-core de 1GHz pentru control, precum si un al doilea procesor dual-core destinat exclusiv benzii de 5GHz, de mare viteza. 
Router-ul ofera 4 antene externe, ce pot acoperi o suprafata de 465mp, mai mult decat suficient pentru orice casa si apartament, produsul putand fi folosit si in cladiri de birouri sau case cu ma multe etaje fara niciun fel de problema. Prin comparatie, un router tri-band, cu tehnologie de ultima generatie, nu reuseste sa ofere o acoperire atat de mare.
In ceea ce priveste dotarile, router-ul ofera 4 porturi WAN pentru conectarea prin fir a dispozitivelor dorite, precum si un port USB 2.0 si 3.0 pentru partajarea in reteaua de intern a device-ului conectat la unul dintre aceste porturi. Deasemnea, router-ul ofera si compatibilitate 3G si 4G, precum si functia de Print Server.
In concluzie, Asus RT-AC87U este unul dintre cele mai bune, daca nu chiar cel mai bun router wireless de la ora actuala. Compatibil Gigabit, cu viteze de transfer wireless de peste 2000mbps si o acoperire foarte mare, router-ul este excelent din orice unghi l-am privi, comercializat la un pret corect avand in vedere performanta oferita.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s