Electrolux EOG2102AOX-cuptor alimentare gaz cu autocuratare

Cuptorul Electrolux EOG2102AOX este singurul cuptor pe gaz al producatorului Electrolux si este printre cele mai bune astfel de modele, in primul rand datorita convectorului, care uniformizeaza temperatura, dar atentie doar atunci cand folositi grill-ul si in al doilea rand datorita sistemului de autocuratare catalitica. Cuptoarele incorporabile pe gaz gatesc asemanator unor cuptoare clasice pe gaz pe care le intalniti si la clasicul aragaz, insa sunt o solutie in situatia in care doriti o bucatarie moderna din care nu pot lipsi electrocasnicele incorporabile si daca doriti expres un cuptor cu alimentare pe gaz.

Un alt atu al Electrolux EOG2102AOX este inox-ul tratat antiamprentare si timmer-ul mecanic, care avertizeaza utilizatorul la finalizare programarii, insa fata de un timmer electronic, acesta nu opreste cuptorul. Avantajul prezentei convectorului il diferentiaza fata de celelalte cuptoare incorporabile pe gaz, care in general nu au, cu exceptia unor modele de la Franke, insa acestea sunt semnificativ mai scumpe, la aceleasi caracterisitici tehnice.

Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.

Advertisements

One thought on “Electrolux EOG2102AOX-cuptor alimentare gaz cu autocuratare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s