Hansa OKP662TH, una din cele mai vandute hote decorative

Hota incorporabila Hansa OKP662TH este o hota decorativa cu design Cheminee si este un best buy pe piata din tara noastra. Ceea ce o recomanda, pe langa puterea mare spre foarte mare de absortie, cca 560m3 este nivelul foarte mic de zgomot, pe ultima treapta aceasta avand 67dB(A) si un design modern. Hansa OKP662TH permite totodata utilizatorului sa-si programeze hota, aceasta avand

un timmer electronic.

Inoxul este foarte bine polisat si prin urmare este relativ greu amprentabil iar filtrele de grasime sunt din aluminiu si sunt lavabile. Intensitatea de functionare se poate seta pe trei trepte de putere iar motorul este cu turbina si poate fi adaptat inclusiv pentru recirculare, daca utilizatorul nu doreste sa scoata aerul in exteriorul locuintei, insa Hansa OKP662TH mai are nevoie in acest caz de un filtru de miros, care se gaseste in comert sub numele de filtru de carbon. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a hotei incorporabile cititi articolul Criterii de alegere hota.

In situatia in care utilizatorul doreste sa scoata aerul spre exterior, diametrul burlanului este de 150mm, insa acesta se poate adapta la 120 mm, cu ajutorului unui adaptor care se poate gasi spre exemplu la Brico Depot si costa pana in 5 lei. Sub diametru de 120mm producatorul nu recomanda o reductie mai mica, pentru a nu periclita functionarea in conditii normale a hotei. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.

Advertisements

One thought on “Hansa OKP662TH, una din cele mai vandute hote decorative

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s