Indesit Innex XWDA 751480X-masina de spalat cu uscator, la un pret rezonabil

Indesit Innex XWDA 751480X este una din cele mai vandute masini de spalat rufe cu uscator, pe de o parte datorita caracterisiticilor tehnice, a capacitatii de spalare/uscare, respectiv 7 kg spalare, 5 uscare, dar mai ales datorita pretului, acest model fiind una din cele mai acccesibile variante pentru acest segment de electrocasnice.
In ceea ce privesc caracterisiticile tehnice, mentionam viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii, foarte importanta nu doar pentru faptul ca poate stoarce foarte bine bumbacul, dar si din prisma uzurii a motorului si a sistemului de transmisie. Mai multe detalii puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

Tot la Indesit gasiti si programele presetate pentru spalat incaltaminte sport, Indesit Innex XWDA 751480X adaugand la acest program si program pentru spalare manuala, program scurt iar ca programe adiacente programului de baza presetat, functia de prespalare si functia de clatire suplimentara. Indesit Innex XWDA 751480X are totodata si optiune antisifonare, care la fel ca celelalte doua mai sus mentionate, se poate selecta dupa ce ati setat timpul de tesatura(programul de baza). Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.

Ca si minusuri, mentionam nivelul de zgomot usor peste media masinilor de spalat, respectiv 89dB(A) la centrifugare, fata de o medie de 74dB(A), insa una peste alta, Indesit Innex XWDA 751480X este recomandabila utilizatorilor care-si doresc o masina de spalat cu uscator, care sa nu fie foarte costisitoare, sa consume relativ putin, avand in vedere ca masinile de spalat cu uscator consuma mai mult pe functia de uscare fata de restul masinilor, fara aceasta optiune. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.

One thought on “Indesit Innex XWDA 751480X-masina de spalat cu uscator, la un pret rezonabil

Leave a comment