LG 32LF630V – Smart TV cu diagonala de 81cm

Modelul LF630V aduce mai aproape experienta webOS catre dvs. LG a adus in anul 2015 platforma webOS chiar si pe diagonalele mai mici, de 81 centimetri.
Putem spune multe despre acest televizor, dar, cu siguranta nu putem nega designul placut pe care cei de la LG l-au abordat de aceasta data. O combinatie foarte interesanta de argintiu metalic cu negru. Acesta are o rama foarte subtire de culoare argintie mata, metalica, in partea de sus si jos iar in lateralele televizorului rama are culoare gri inchis, combinatia este foarte placuta. Suportul de masa este de culoare neagra oferind stabilitate foarte buna. Televizorul in sine este foarte subtire avand aproximativ 5 centimetri grosime.
Imaginea este una foarte buna, acesta fiseaza culori naturale, iar cu ajutorul procesorului Triple XD Engine pe care acesta il are contrastul este mult imbunatatit. Ecran IPS pentru unghiuri mult mai lari de vizualizare si culori mai reale. Pe langa aceste beneficii ecranul IPS ofera si o duritate si rezistenta mult mai mare in timp. Rezolutia ecranului este Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, caracteristica care va da posibilitatea de a viziona imagini de inalta calitate.

Platforma Smart si interfata imbunatatita. Televizorul beneficiaza de webOS 2.0 cu o interfata foarte prietenoasa, care iti permite comutarea foarte usoara si rapida intre aplicatii sau intre intrarile conectate. Cei de la LG va pun la dispozitie si LG Content Store, un magazin de unde puteti descarca sute de aplicatii, continut video si multe altele. Televizorul beneficiaza de Wi-Fi integrat si RJ-45 deci, conexiunea la internet va fi usor de realizat.

Din punct de vedere audio, televizorul nu este cel mai stralucit acesta avand doua boxe de maxim 5W fiecare, iar sistemul audio este unul de tip 1 Way 2 Speakers. Acesta are integrat si o functie care poate crea impresia unui sistem sorround cu ajutorul Virtual Surround Plus. Sunetul nu este puternic, dar, este clar, lucru care in opinia mea conteaza mult mai mult.

Acesta dispune de slot CI+ pentru conectarea cardului CI+ dar si de tunere digitale pentru urmarirea televiziunii digitale fara a mai avea nevoie de un media-box sau receiver separat. Acesta beneficiaza de DVB-T2, standard de transmisie digitala la care tara noastra va trece cat de curand.

Pe langa slotul CI+ acesta mai dispune si de intrari HDMI, USB, Intrare RF, audio digitala, scart, component audio+video.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s