Philips BDM3470UP – monitor profesional, cu rezolutie QHD

Monitoarele profesionale se caracterizeaza prin cateva cuvinte: ecran cat mai mare si rezolutie cat mai inalta. Philips BDM3470UP le are pe ambele, oferind o rezolutie QHD, intr-o diagonala de 34″ si o ergonomie excelenta.
Constructia este foarte solida, monitorul avand un aspect modern, oferind o posibilitate de ajustare foarte buna. Se poate inclina fata / spate, este ajustabil pe inaltime si se poate roti pana la 90 grade, pentru a putea fi folosit in modul Portrait, extrem de util daca lucram cu documente sau fisiere cu mult text pe verticala.
Ecranul ofera o diagonala de 34″ si o rezolutie QHD, cu 3440×1440 pixeli, pentru un spatiu de lucru cat mai mare. Ecranul este de tip IPS, pentru culori foarte vii si unghiuri largi de vizualizare, fiind potrivit pentru orice activitate, de la jocuri pana la editari foto / video. Pentru o calitate cat mai buna, recomand o calibrare profesionala cu un colorimetru, calibrarea din fabrica fiind decenta, dar departe de a fi ideala. 
Pentru ca pachetul sa fie complet, monitorul ofera tehnologia MultiView, ce permite conectarea a doua surse simultat la monitor, ecranul fiind impartit in doua, cate o jumatate pentru fiecare dispozitiv conectat la monitor. Gasesc aceasta functie foarte utila pentru cei ce lucreaza in paralelel cu mai multe sistem sau laptopuri, dar si pentru cei ce doresc sa urmareasca doua lucruri diferite in acelasi timp pe monitor.

Pentru conectare, monitorul ofera tot ceea ce avem nevoie. Avem parte de un port VGA, unul DVI, un HDMI si un DisplayPort, pentru a acoperi complet intrarile video posibile. Regasim deasemenea si doua USB 2.0 plus alte doua USB 3.0, precum si mufa jack pentru a trimite semnal audio spre cele doua difuzoare de 3W integrate in monitor. Suportul VESA 100×100 pentru prinderea in perete sau pe un suport de monitor nu putea lipsi nici el.
In concluzie, Philips BDM3470UP este un monitor profesional cu o diagonala mare si o rezolutie QHD, ideal pentru cei aflati in cautarea unui monitor ce va fi folosit pentru editari foto / video sau lucrul cu multe documente. Nu excludem nici jocurile de la sarcinile de care se poate achita acest produs, timpul de raspuns fiind suficient de mic pentru a nu provoca ghosting.

Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet pentru alegerea unui monitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s