Rowenta SteamForce DW9240-unul din cele mai performante fiare de calcat

Rowenta SteamForce DW9240 este unul din primele modele de fiare de calcat atunci cand un client doreste un fier de calcat bun. Principalele atuuri ale acestui fier sunt in primul rand talpa antiaderenta si de foarte buna calitate, talpa care nu lasa luciu pe stofa si care este cea mai buna talpa scoasa de producatorul german de electrocasnice, numita
Microsteam 400, puterea foarte mare, respectiv 3100W si nu in ultimul rand capacitatea si constanta jetului de abur, care este in jur de 230g/min, jet asemanator daca nu mai puternic decat la majoritatea statiilor de calcat.

Daca la aceste caracterisitici mai adaugam si faptul ca este fabricat in Germania si ca este un fier de calcat relativ greu, conditie pentru o calcare eficienta a tuturor tesaturilor, putem pozitiona Rowenta SteamForce DW9240 in orice short list pentru cel mai bun fier de calcat de pe piata europeana. Pentru detalii privind criteriile complete de alegere a fierului de calcat cititi articolul Criterii alegere fier de calcat.
Advertisements

One thought on “Rowenta SteamForce DW9240-unul din cele mai performante fiare de calcat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s