Samsung 50H5500 – Televizor de 125cm accesibil ca pret

Modelul de 125 centimetri al seriei H5500 este cel mai mare din aceasta serie. Din seria H5500 mai fac parte si diagonalele de 81 centimetri, 101 centimetri si 121 centimetri
Specificatile nu sunt cele mai mari, tocmai de aceea si pretul destul de mic pentru aceasta diagonala, totusi, daca sunteti in cautarea unui simplu televizor cu diagonala mare, cu o calitate a imaginii buna si sunet calitativ, modelul 50H5500 este una din cele mai bune optiuni pe care le aveti le dispozitie.
La fel ca si la celelalte modele, desingul este unul clasic, simplist, avand o rama subitre de culoare neagra cu inseratii argintii in partea de jos. Suportul este ingust, stabil, oferind protectie impotriva balansului. Culoarea suportului este aceasi cu cea a ramei.
Imaginea este buna, calitativa dar cu mici probleme de reglaje la culori. Culorile sunt putin distorsionate fata de realitate, dar, acesta este stilul Samsung, acest lucru se poate rezolva din setarile televizorului. Rezolutia acestuia este Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, rezolutie care va da posibilitatea de a urmarii imagini de inalta calitate. Panoul poate ajunge pana la maxim 100Hz, o valoare mica, in opinia mea, pentru o astfel de diagonala chiar daca este doar 2D.
Sunetul este puternic avand doua boxe de maxim 10 W fiecare. Sistemul audio este unul de tip Down Firing + Full Range, sistem care va da posibilitatea de a asculta muzica la volum inalt fara a pierde din claritate.
SmartTV-ul se misca foarte bine datorita procesorului Quad Core pe care acesta il are integrat. Platforma de SmartTV este destul de bine dezvoltata avand acces la sute de aplicatii si jocuri, multe dintre ele dedicate si tarii noastre.
Televizorul beneficiaza de slot CI+ pentru a introduce cardul CI+. Pe langa acest slot acesta mai are si intrari USB, HDMI si SCART. Tunerele digitale pe care acesta le are incorporate va permit vizionarea televiziunii digitale fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box sperat.
Punctele forte ale acestui televizor sunt: Diagonala mare la un pret atractiv. Sunet clar si puternic. SmartTV rapid si dezvoltat. Recomand acest televizor oricui doreste un televizor mare dar cu specificatii medii si nu doreste sa cheltuie foarte multi bani.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s