AEG BE7314421M, excelenta in cuptoare electrice incorporabile

Unul din cele mai bune cuptoare incorporabile premium, la un pret relativ accesibil, AEG BE7314421M este recomandabil celor care doresc nu doar un cuptor care sa gateasca exceptional, dar si un incorporabil cu un design, modern, nemtesc si totodata un branding foarte bun in bucataria lor. Aeg inseamna calitate in forma si functiune si tocmai de aceea este brand-ul premium al celui mai mare producator de electrocasnice din Europa,Electrolux. AEG BE7314421M ofera utilizatorilor sai un volum generos, de 74 de litri, care permite prepararea pe mai multe nivele si totodata cele 12 functii pe care le are pot prepara cam tot ce se poate gati la un cuptor electric multifunctional. 


Acestea sunt:Inel + Ventilator (umiditate), Grill + Ventilator, Inel + Incalzire in partea inferioara + Ventilator, Inel + Ventilator, Inel + Ventilator (30°C fix), Inel + Ventilator (LTC), Incalzire in partea inferioara, Grill, Grill + Incalzire in partea inferioara, Grill +Incalzire in partea inferioara (80°C fix), Grill + incalzire in partea inferioara + Ventilator, iar pentru fiecare din aceste functii producatorul recomanda o asociere a unui tip sau a mai multor tipuri de retete/preparare in manualul de utilizare, astfel incat utilizatorul sa gateasca perfect aceste alimente.


Atentie foarte mare si in siguranta de utilizare, AEG BE7314421M are 3 straturi de geam, ceea ce face ca temperatura maxima a geamului exterior sa nu depaseasca 40 de grade Celsius, caracteristica ce poarta numele de “geam rece” si insemna ca nu exista pericolul ca cei care pun mana pe geam, mai ales in cazul copiilor de se friga. 

Caracteristica patentata MaxiKlasse EcoControl garanteaza utilizatorului un control optim al vaporilor din dimpul prepararii, astfel incat alimentele sa nu de dezhidrateze si sa-si pastreze cat mai mult din proprietatile nutritive.

In concluzie, AEG BE7314421M este un cuptor multifunctional electric recomandabil celor care doresc un cuptor incorporabile premium. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.
Advertisements

2 thoughts on “AEG BE7314421M, excelenta in cuptoare electrice incorporabile

  1. Am un cuptor incorporabil de la Aeg, de 9 ani de zile. Pot sa spun ca coace excelent. Am avut si Ariston si Bosch, inainte, in Germania, insa Aeg nu se compara. Nu am avut nicio problema cu el si acum vreau sa-l schimb pentru ca schimb toata bucataria, dar cred ca daca nu as fi schimbat-o ar mai functiona la fel de bine inca pe atat. Cred ca se merita sa dai un ban dar sa te tina si sa gateasca bine. Flora

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s