Beko WMY71033LMB3, caracterisitici bune, buget redus

Pentru cei interesati de o masina de spalat ieftina si buna, care sa consume putin, Beko WMY71033LMB3 poate fi una din optiuni. Acest model face parte din noua gama de masini de spalat rufe propuse de Beko la inceputul acestui an pentru piata europeana si este caracterizata de un design modern, cu un display foarte prietenos cu utilizatorul pe care acesta poate gasi toate informatiile cu privire la etapa de program si care este in general caracterizata de un foarte bun raport calitate pret.

Respectand tendinta pietei de a oferi utilizatorilor capacitati mai mari de incarcare pentru variantele de masini de spalat standard,Beko WMY71033LMB3 are o capacitate maxima de incarcare de 7 kg, ceea ce-i va permite utilizatorului sa spele si lucruri voluminoase, nu neaparat grele cum ar fi o perna sau o pilota, iar in situatia in care capacitatea de incarcare este redusa, masina va ajusta automat consumul de apa si implicit de energie electrica. Viteza maxima de rotatii este de 1000 de rotatii, o viteza medie, suficienta pentru bumbac, desi nu ar fi stricat 1200 :). In ceea ce privesc programele de spalare, acest model are optiuni de spalare pentru absolut toate tipurile de tesaturi iar pentru lana are clasificarea Silver, a doua ca si nivel de calitate a spalarii, strict pe aceasta tesatura. Mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

Beko este recunoscuta a fi o firma care realizeaza produse fiabile, un alt motiv pentru care masina de spalat Beko WMY71033LMB3 este recomandabila celor care doresc un model basic si care sa spele bine si cantitati mai mari de 5 kg. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.
Advertisements

One thought on “Beko WMY71033LMB3, caracterisitici bune, buget redus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s