Philips 28PHH4109 – Televizor pentru bucatarie sau spatii mici

Cei de la Philips au decis sa ofere clientilor sai si alternative de televizoare cu diagonala mica. Modelul PHH4109 are o diagonala de 71 centimetri ceea ce il face sa fie prefect pentru cei care nu au foarte mult spatiu la dispozitie sau doresc un televizor in bucatarie.
Designul este unul placut, simplu, nu iese in evidenta cu nimic imbinandu-se foarte bine cu orice piesa de mobilier din casa. Rama are aproximativ 2 centimetri in partea de sus si laterale, find putin mai groasa in partea de jos. Aceasta este de culoare neagra construita din plastic. Suportul este micut, tot de culoare neagra si ofera stabilitate. Televizorul poate fi pozitionat si pe perete find compatibil VESA 75×75 mm.
Imaginea este buna pentru diagonala acestuia, are o rezolutie HD cu o densitate a pixelilor de 1366 x 768p. Panoul poate ajunge pana la o frecventa de maxim 100Hz, o frecventa foarte buna pentru diagonala lui, neavand nevoie de mai mult pentru a reda imagini clare.
Sunetul este mediu, nu foarte puternic dar clar. Avand o iesire audio de maxim 5W cu multe setari si optiuni pentru modificarea sunetului. 
Televizorul suporta card CI+ avand slot disponibil pentru acesta. Tunerele digitale DVB-T, DVB-C pe care acesta le are va permit sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box seprat. 
Modelul PHH4109 are player multimedia integrat, deci, o sa puteti reda direct pe televizor filme, fotografii sau muzica de pe un stick USB sau prin HDMI.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s