Philips 40PFS6909 – Televizor Ambilight de 102cm SmartTV 3D

Modelul de 102 centimetri PFS6909 de la Philips va ofera o imagine calitativa dar si divertisment prin intermediul platformei SmartTV si playerului multimedia pe care acesta le are integrate.
Rezolutia televizorului este Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, acesta poate afisa imagini de inalta calitate fara nici o problema. Culorile sunt placute, foarte aproape de realitate, iar panoul poate ajunge pana la o frecventa de maxim 600Hz, o frecventa foarte buna avand in vedere ca televizorul este 3D si are nevoie de o frecventa cat mai mare pentru a afisa corect imaginile 3D. Acesta are inclus in pachet doua perechi de ochelari 3D.

Designul este placut, modern, iesin in evident prin rama neagra cu argintiu. Partea din fata a televizorului este de culoare neagra si este din plastic dur, iar partea de sus a ramei, este de culoare argintie din aluminiu. Suportul este cel care da o nota de modern acestui televizor, iesin din sfera televizoarelor clasice. Cu toate ca acesta este destul de subtire ofera un suport foarte bun, balansul in momentul lovirii find aproape inexistent.
Tehnologia Amilight 2 va ofera impresia de extindere a imaginii in afara ecranului. Televizorul are pe spatele lateralelor cateva leduri incorporate, care, in momentul in care se afiseaza o imagine acestea se adapteaza in functie de culorile de pe ecran proiectand pe peretele din spate o lumina care da impresia de extindere a imaginii.
Televizorul beneficiaza de slot CI+ pentru conectarea cardului CI+. Tunerele digitale pe care acesta le are DVB-T/T2/C/S/S2 va ofera posbilitatea de a urmari televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
Playerul multimedia integrat va ofera posibilitatea de a urmari filme, fotografii sau asculta melodii cu ajutorul unui stick USB, avand doua intrari USB sau prin HDMI avand 4 porturi de acest fel.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s