Philips 42PFS7109 – Televizor cu Ambilight cu o diagonala de 107cm

Avand o diagonala de 107 centimetri, modelul PFS7109 de la Philips ofera un raport calitate-pret foarte bun avand in vedere specificatile pe care acesta il are.
Putem descrie pe scurt acest televizor spunand: Ambilight, SmartTV, Imagine, 3D, Sunet placut. Acestea sunt caracteristicile principale ale acestui model, iar la multe dintre ele chiar exceleaza.

Ambilight este tehnologia unica pe care o regasim pe televizoarele Philips. Aceasta tehnologie reprezinta cateva leduri asezate pe spatele lateralelor televizorului, leduri care se adapteaza in functie de culorile afisate pe ecran expunand pe peretele din spate lo lumina de culoare asemanatoare cu ce este pe ecran astfel, realizandu-se un fel de extinedere a imaginii direct pe peretele din spate.
Platforma SmartTV a celor de le Philips este destul de bine dezvoltata, acesta are un procesor Dual Core si ofera acces rapid la sute de aplicatii si jocuri disponibile direct pe televizor. Televizorul are atat Wi-Fi Integrat cat si RJ-45 pentru conectarea la internet.
Imaginea este una buna, avand o rezolutie Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, acesta poate afisa imagini de inalta calitate. Panoul poate ajunge pana la maxim 600Hz, o valoare buna avand in vedere ca televizorul este si 3D, iar in modul 3D acesta se foloseste la maxim de acesti hertzi. Televizorul poate face Micro Dimming.
Playerul multimedia integrat va da posibilitatea de a reda filme, muzica dar si fotografii direct printr-un stick USB avand sloturi disponibile pentru conectarea acestora sau prin HDMI.
Sunetul este placut, puternic, avand doua boxe cu o iesire de maxim 10W fiecare. Acesta are sunetul natural, clar, beneficind si de tehnologii de genul Incredible Surround sau Auto Volume Leveller.
Televizorul are disponibil slot CI+ pentru conectarea cardului CI+ iar tunerele digitale DVB-T/T2/C/S/S2 pe care acesta le are va permit sa vizionati televiziune digitala de inalta calitate fara a mai avea nevoie de un receiver sau mediabox separat.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s