AEG X76263MD1-ce poti dori mai mult de la o hota?!

AEG X76263MD1 este unul din modelele mele pot spune de suflet, nu neaparat pentru ca am o afinitate fata de produsele producatorului german de electrocasnice ci mai degraba pentru faptul ca acest model reprezinta, subiectiv, idealul de hota intr-o bucatarie moderna, high tech, daca se poate si open space. 
Ireprosabila din toate punctele de vedere, incepand de la design-ul perfect, simplist si urmarind practic o complementaritate cu gamele de cuptoare incorporabile pe care AEG le face pe acelasi principii, de aproape o suta de ani, respectiv perfect in forma si functiune, un motto care nu este doar o declaratie ci reprezinta realitatea, atunci cand vorbim de producatorul german si de electrocasnice.

Sa terminam insa cu elogiile si sa revenim la detaliile tehnice..,AEG X76263MD1 are o putere de absortie de 600m3 suficienta pentru orice bucatarie mare, fie ea si open space, indiferent de inaltime, are filtre metalice lavabile si cu protectie, astfel incat duca curatari repetate prin spalare acestea sa nu-si piarda din planeitate si sa fie mai putin estetice, iluminare spot light, adica o iluminare directionala, mult mai placuta si mai intensa fata de un simplu bec de halogen si toate astea cu un nivel de zgomot scazut, respectiv 71 dB(A), unul din cele mai scazut posibile la aceasta putere de absortie.

Asadar recomand AEG X76263MD1 celor care sunt in cautarea perfectiunii, un alt atu al acestui model fiind pretul rezonabil avand in vedere caracteristicile tehnice, branding-ul si fiabilitatea. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a hotei incorporabile cititi articolul Criterii de alegere hota

Advertisements

One thought on “AEG X76263MD1-ce poti dori mai mult de la o hota?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s