Electrolux EWT1376HLW, o masina de spalat verticala de top

Electrolux EWT1376HLW  nu poate lipsi din categoria celor mai bune masini de spalat rufe verticale de pe piata europeana si implicit de la noi. Ceea ce o face diferita fata de marea parte a modelelor cu incarcare verticala este in primul rand motorul inverter, care garanteaza utilizatorului o durata mult mai mare de viata a masinii de spalat, un nivel de zgomot redus si un consum de energie si el normal mai mic, Electrolux EWT1376HLW avand vreo 3 de + dupa A, ceea ce inseamna o economie de aproape 30 la suta.

Si asta nu e tot…7 kg capacitate de incarcare ofera practic utilizatorului posibilitatea de a spalat si lucruri mai voluminoase, nu neaparat mari, cum ar fi pernele sau pilotele, 1300 de rotatii asigura pe de o parte o stoarcere eficienta a bumbacului si pentru celelalte tesaturi o solicitate mai mica a motorului si a sistemului de transmisie care vor duce si ele la o durata de viata mai mare a masinii de spalat. Mai multe detalii privind criteriile detaliate de alegere a masinii de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe. In ceea ce priveste panoul de comanda, Electrolux EWT1376HLW are programe presetate pentru toate tesaturile, un program scurt fiind definit de producatorul suedez de electrocasnice, program presetat camasi, in manualul de utilizare fiind recomandate 5 buc, o incarcare mai mare nefiind eficienta spalare pentru niciun program scurt de la niciun producator, desi mai toti incarcam la maxim masina de spalat, setam programul scurt si ne asteptam ca rufele sa iasa spalate impecabil. 

Electrolux a creat acest program tocmai pentru ca utilizatorii sa nu creada ca un program de 30 de grade va fi extrem de eficient si la incarcari mari. In rest functia time manager, unica la Electrolux si AEG, fratele mai mare si mai scump, este foarte utila pentru scurtarea programelor Bumbac si Sintetice, pentru celelalte tesaturi timpul ramanand fix, pentru a se asigura o spalare calitativa a rufelor. Ca si programe adiacente programului de baza preselectat, mentionam functia prespalare, recomandata daca rufele sunt excesiv de murdare, functia de clatire suplimentara si cea de programare intarziata.


Asadar Electrolux EWT1376HLW este o masina recomandabila celor care doresc o spalare impecabila, un produs fiabil si rezistent in timp, silentios si care sa nu ocupe spatiu. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s