LG 24MT47D – Televizor si monitor de 61cm

Modelul 24MT47D de la LG a fost conceput special pentru cei care au la dispozitie spatii mici de pozitionare a unui televizor, sau, pentru cei care vor un monitor cu functie de televizor pentru a le imbina pe amandoua in acelasi timp.
Rezolutia pe care o are nu este cea mai buna pentru un monitor, dar, pentru partea de televizor la diagonala pe care o are, rezolutia HD cu o densitate a pixelilor de 1366 x 768p, este foarte buna. Avantajul ca este si televizor este dat si de faptul ca acesta are procesorul de imagine Triple XD Engine, procesor care imbunatateste contrastul si culorile, pe care il regasim chiar si pe televizoarele de top de la LG.
Timpul de raspuns este de 5ms, un timp acceptabil pentru un monitor, iar nivelul de contrast nativ este 3000:1, pe cand contrastul dinamic ajunge la 5000000:1.
Televizorul este foarte bun si pentru bucatarie sau pentru pozitionarea mai sus decat nivelul ochilor, deoarece acesta are un unghi de vizualizare de 178 grade, unghi, care va permite sa vizionati imaginea din diferite pozitii fara ca aceasta sa isi piarda din culori si din luminozitate.
Avand si functia de televizor acesta are integrat un tuner digital de tipul DVB-T/C, tuner care va permite sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat. Pe langa tunerul digital acesta are si slot pentru cardul CI+. 
Alte intrari pe care acesta le mai are sunt: Intrare PC (D-sub 15 pini), USB 2.0, PC Audio In, intrare component si intrare scart.
Per total, televizorul merita pentru cei care nu au spatiu de pozitionare foarte mare sau isi doresc un monitor cu functie de televizor.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s