LG 43LF630V – Televizor webOS cu ecran IPS

Modelul 43LF630V are o diagonala de 109 centimetri, o diagonala pe care se pare ca din ce in ce mai multi producatori o folosesc ca inlocuitor pentru clasicul 42″. Televizorul a aparut la inceputul anului 2015 si a surprins foarte mult in ceea ce priveste designul.
Designul este surprinzator fata de ceea ce ne oferea LG in anii trecuti. Avand o rama destul de subtire, maxim 1 cm, acesta este formata din doua culori. Argintiu mat, inchis la culoare in partea de sus si jos, iar lateralele sunt un fel de gri foarte inchis care se imbina foarte bine cu rama din partea de sus. Rama este metalica oferind un design premium dar si rezistenta in timp.
Caracteristicile cheie ale acestui model, sunt: SmartTV WebOS, rezolutie Full HD, Design placut, ecran IPS, Magic Remote compatibil.
WebOS este platforma de SmartTV pe care televizoarele LG se bazeaza. O platforma foarte simpla si intuitiva, reunind toate aplicatiile la un loc dar si servicile de cablu, filme, muzica si sport. Platforma se lauda cu cea mai intuitva interfata dar si cu sute de aplicatii si jocuri pe care le poti accesa foarte rapid. Televizorul are Wi-Fi integrat si RJ-45 pentru conectarea la internet.

Rezolutia Full HD impreuna cu functile de imbunatatire ale imaginii pe care acesta le are, confera o claritate deosebita si culori vibrante.Ecranul IPS ofera unghiuri de vizualizare mult mai largi fata de ecranele normale, acest lucru inseamna ca puteti sa va uitati al televizor aproape din orice unghi fara ca imaginea sa isi piarda din culori sau luminozitate.
Televizorul este compatibil cu telecomanda Magic Remote, telecomanda care are rolul de a usura navigarea pe internet dar si prin meniul televizorului. 
Acesta dispune de slot CI+ pentru conectarea cardului CI+, iar pe langa acest slot dispune si de tunere digitale de ultima generatie DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, tunere care va permit sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
Din punct de vedre al conectivitatii acesta dispune de sloturi USB, HDMI, audio digital, SCART, si intrare component.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s