Philips 42PFH5609 – Televizor cu diagonala de 107cm SmartTV

Cu o diagonala de 107 centimetri, modelul 42PFH5609, este una din cele mai bune alegeri daca doriti sa va achizitionati un televizor cu o astfel de diagonala.
Designul este placut, rama foarte subtire, ea poate fi observata foarte tare doar in partea de jos, dar, lateralele si partea de sus sunt de o grosime de aproximativ 0,5 centimetri, poate chiar mai putin. Materialele folosite pentru constructia TV-ului sunt aluminiu si plastic dur.

Rezolutia televizorului este Full HD, cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, rezolutie foarte buna pentru aceasta diagonala, televizorul putand afisa imagini de inalta calitate fara probleme. Panoul poate ajunge la o frecventa de pana la 200Hz, aceasta este exact rata de refresh perfecta de care are nevoie.
Culorile sunt reale, naturale, iar contrastul este cu mult imbunatatit fata de ce am vazut pe multe din televizoarele din anii trecuti sau chiar in acest an la concurenta.
SmartTV cu un procesor Dual Core si cu o platforma destul de bine dezvoltata. Televizorul are Wi-Fi integrat dar is RJ-45 pentru conectarea la internet. Navigarea pe internet este rapida, fara probleme, rareori apar momente de lag.
Televizorul dispune de Slot CI+ pentru conectarea cardului CI+ si de tunere digitale DVB-T, DVB-C, tunere care va permit vizionarea televiziunii digitale fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box sperat.
Player multimedia integrate cu redare prin USB sau HDMI. Acesta reda aproape orice tip de format video, audio sau foto.
Per total, televizorul isi merita banii facand un raport al specificatilor si al pretului. Pretul este mult mai mic fata de ce ofera alte branduri iar specificatile sunt cam aceleasi.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s