Sony 55X8505 – Televizor 4K UHD

Sony ne uimeste ca de fiecare data cu televizoarele pe care le scoate an de an pe piata. Chiar daca X8505 este un model 2014, el poate detrona cu usurinta multe modele aparute in 2015.
Pentru acest model Sony a pus accentul nu doar pe imagine, ci si pe desing, find foarte subtire cu margini cromate, argintii, acesta pus pe perete iti da seanzatia de tablou. Culori realistice, naturale, calde, exact imaginea pe care doresti sa o vezi la un tablou.
Din punct de vedere al imaginii acesta are o rezolutie UHD 4K cu o densitate a pixelilor de 3840 x 2160p. Acest lucru ofera televizorului posibilitatea de a afisa imagini de cea mai inalta calitate. Datorita procesorului X Reality-PRO 4K pe care acesta il are chiar si imaginile in Full HD se vad foarte bine, deoarece procesorul are puterea de a face upscaling dintr-o rezolutie mai mica direct in UHD 4K. Pe langa procesorul de imagine foarte bine dezvoltat acesta beneficiaza si de un display Triluminos, display, care va confera o gama mult mai larga de culori, astfel, trecerea de la o culoare la alta va fi mai lina si mai detaliata. Panoul poate ajunge pana la maxim 200Hz, o frecventa buna chiar si pentru modul 3D deoarece acesta foloseste tehnologia de 3D Pasiv. Doua perechi de ochelari sunt inclusi in pachetul televizorului.
3D-ul este foarte bun avand optiunea de reglare automata a adancimii si de upscalare a imaginii pentru a oferii o super rezolutie 3D. Televizorul poate simula imaginile, practic, sa faca din 2D o imagine 3D.
Daca imaginea este punctul forte al acestui televizor, nu trebuie neglijat nici sunetul. Chiar daca are un sistem audio de tip Nicam cu doua boxe cu o iesire de maxim 10W, acesta reuseste sa scoata un sunet clar chiar si la volum inalt datorita procesorului Clear Audio+.
Designul este foarte placut, rama find foarte subtire de o grosime de maxim 0,5 cm, de culoare neagra iar lateralele argintii. Suportul de masa este alcatuit din cele doua picioruse din metal care pot fi montate atat pe lateralele televizorului cat si pe centrul acestuia in cazul in care nu aveti destul spatiu. Televizorul are o grosime totala de 6cm.
Acesta dispune de slot CI+ pentru conectarea cardului CI+, avand si tunere digitale DVB-T/T2/C/S/S2, tunere cu ajoturl carora puteti viziona televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
Playerul multimedia citeste orice format de sunt si video, chiar si subtitrari. Reda filme cu subtitrare fara nici o problema, chiar si diacriticile. 
Recomand intotdeauna cu caldura un televizor Sony pentru cei care doresc un televizor premium cu o imagine la fel de premium. Calitatea imaginii este punctul forte al acestui televizor.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s