Whirlpool AWIC 10914, ultima chestie hot scoasa de producatorul de masini de spalat rufe

Din categoria ce mai e nou in materie de masini de spalat, nu putea lipsi producatorul american, Whirlpool care isi face modelele destinate pentru piata europeana prin mai multe tari cum ar fi Italia, Polonia si in anii trecuti Turcia, Whirlpool AWIC 10914 este un model revolutionar pentru ceea ce a scos Whirlpool in ultimii ani. Daca in ceea ce priveste spalarea recomandarea mea este sa nu aveti niciun dubiu privind calitatea, sa speram ca aceasta gama va reveni la fiabilitatea modelelor
produse la sfarsitul anilor 90, mai ales in fabrica din Italia, de unde vine si acest model si in general modelele high end de la Whirlpool.

Asadar un numar mare de rotatii pe minut, 1400 si o capacitate mare de incarcare, 10kg-suna bine mai ales daca vorbim de un Whirlpool din gama Infinite Care, care se lauda cu o atentie deosebita privind tesatura, se angajeaza sa nu le scamoseze, are programe prestate pentru absolut orice tip de tesatura, program scurt, programe presetate pentru haine albe si colorate/negre, autonomie mare in programare, programe adiacente programelor de baza presetate, cum ar fi prespalare, mai multe tipuri de clatiri suplimentare, program care sa asigure un miros mai placut daca folosesti balsam, respectiv functia balsam plus. 

In concluzie, o masina high end a celui mai mare producator de masini de spalat rufe din lume, Whirlpool AWIC 10914 pare a fi un concurent tare pe segmentul sau de piata, singurul dubiu pe care-l am personal fiind dat de fiabilitate. In rest, pe hartie numai plusuri, o multime de tehnologii de intretinere si igiena, cum ar fi si sistemul de autocuratare a compartimentului detergent, Whirlpool AWIC 10914 este acum in varful gamei producatorului american si este adresata utilizatorilor care doresc maximum posibil de la o masina de spalat, capacitate mare, numar de rotatii mare, calitate a spalarii, un display friendy, generos si de ce nu un pret bun. Pentru detalii privind criteriile de alegere a masinii de spalat cititi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.
Advertisements

One thought on “Whirlpool AWIC 10914, ultima chestie hot scoasa de producatorul de masini de spalat rufe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s