LG 43LF540V – Televizor cu design metalic

Se pare ca cei de la LG in anul 2015 au vrut sa uimeasca piata lansand modele cu pretturi foarte bune si calitative. Modelul 43LF540V are un pret surprinzator de mic, dar exceleaza in privinta materialelor folosite pentru construirea lui. Materialele folosite sunt plasticul dur pentru partea din spate si aluminiu pentru construirea ramei.
Designul este unul placut, rama este foarte subtire de maxim 1 centimetru, de culoare argintie spre gri. Dupa cum am spus si mai sus acesta are rama metalica. Suportul de masa este format din doua picioruse care par a fi din aluminiu invelit in plastic.
Diagonala televizorului este de 109 centimetri, iar lungimea este de 97.1 centimetri. Rezolutia televizorului este Full HD cu o densitate a pixelilor 1920 x 1080p. Aceasta rezolutie ii permite televizorului sa redea filme de inalta calitate. Datorita procesorului Triple XD Engine si a functilor Active Noise Reduction si Dynamic Color Enhancer televizorul afiseaza culori reale si o imagine foarte clara.
Acesta are un sistem de boxe 1 Way 2 Speakers si o iesire audio de 5W+5W. Chiar daca sunetul nu este foarte puternic acesta este foarte clar, iar datorita functiei Virtual Surround, acesta ofera o experienta de sunet superioara.
Playerul multimedia este integrat si reda marea majoritate a formatelor video, foto si audio de pe piata. Acesta dispune de sloturi HDMI, USB, SCART si intrari component.
Televizorul dispune de Slot CI+ pentru conectarea cardului CI+ si de tunere digitale DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, tunere care va permit vizionarea televiziunii digitale fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
Recomand acest model oricui doreste un televizor cu o diagonala de 109 centimetri, un televizor simplu dar cu imagine clara si sunet bun.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s