Philips 40PFH4509 – SmartTV dar fara Wi-Fi

Modelul 40PFH4509 are un pret foarte atractiv avand in vedere diagonala pe care acesta o are, dar, pretul atractiv este dat tocmai de lipsa Wi-Fi-ului. Eu il consider un SmartTV incomplet, dar, totusi, este smart deoarece are o platforma de acest gen integrata iar conectarea se poate face prin cablu sau cumparand separat un accesoriu pentru a prinde retelele wireless.

Televizorul are o rama neagra, destul de subtirica, din plastic dur, iar suportul de masa este de aceasi culoare doar ca dintr-un material putin mai rezistent pentru a oferi o stabilitate mai buna a televizorului. Se pare ca Philips a ales sa mearga pe un stil clasic in ceea ce priveste designul la acest televizor.
Televizorul este SmartTV chiar daca acesta nu are Wi-Fi integrat, are aceasi platforma cu sute de aplicatii pe care o regasim si pe televizoarele mai scumpe de la Philips. Aveti acces la Youtube, Browser, Facebook, etc. doar ca accesarea internetului se va face prin RJ-45, adica, cablu. Trebuie sa stiti totusi ca modelul este Wi-Fi Ready, ceea ce inseamna ca impreuna cu un mic accesoriu poate recepta retelele wireless.
Meniul este putin greoi, are momente in care acesta ramane putin in urma, dar, aceste lucruri se intampla destul de rar. Philips a lansat un update de soft in urma cu cateva luni care ar trebui sa rezolve aceste probleme.
Din punct de vedere al imaginii televizorul se vede binisor, imaginile afisate sunt clare, iar culorile se apropie destul de mult de realitate. Rezolutia televizorului este Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, rezolutie care ii permite sa afiseze chiar si imagini de inalta calitate. Contrastul dinamic este foarte bun avand 500.000:1. Panoul poate ajunge pana la maxim 200Hz, o valoare foarte buna pentru aceasta diagonala.
Televizorul beneficiaza de slot CI+ pentru conectarea cardului CI+ dar si de tunere DVB-T, DVB-C, tunere care va permit sa vizionati televiziunea digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
Per total, televizorul are un pret foarte bun pentru ceea ce ofera, iar daca nu va deranjeaza acel delay de maxim 2 secunde in schimbarea posturilor este chiar recomandat sa il achizitionati. Navigarea pe internet este rapida datorita procesorului Dual Core si vitezei mult mai mare prin conectarea RJ-45, iar punctul forte este imaginea.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s