Philips SHB4000 casti Bluetooth de buget

Philips SHB4000 sunt castile celor de la Philips sub 200ron dar cu o calitate raport pret destul de ridicata. Pentru inceput trebuie totusi sa mentionez ca aceste casti nu sunt niste casti audio pentru pretentiosi, basul, inaltele dar si mediile fiind la o valoare medie. Castile sunt in special dedicate pentru cei ce au nevoie de o casca Bluetooth pentru Skype sau pentru telefon la un pret accesibil si o calitate buna.

Microfinul, este pozitionat direct pe casca dar, chiar si asa acesta preia sunetul foarte bine si clar, chiar si in medii mai zgomotoase. Pe casca dreapta, se afla un potentiometru de volum si butonul de control telefon. Bateria are o autonomie de 9 ore pe convorbire sau audio, o autonomie destul de mare avand in vedere ca bateria este
este maricica si totusi, castile cantaresc sub 80 de grame. Acest aspect la face foarte fixe pe cap iar, datorita unchiului de constructie acestea se muleaza bine pe ureche. Zgomotul de exterior nu este foarte bine izolat dar, acesta poate fi un beneficiu daca este pe bicicleta, in trafic sau la alergat.
Frecventa de raspuns porneste de la 20Hz si ajunge pana la 20000Hz deci aici sunetele de frecventa inalta se aud bine in schimb basul este cava mai slab. Difuzoarele au un diametru de 32mm iar impedanta este de 32Ohm. Castile sunt ideala pentru cine doreste niste casti simple wireless cu o calitate buna raport caliatte pret si, pot fi ideala pentru cine iese la alergare sau cu bicicleta in trafic dar, si in casa la calculator sau laptop.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s