Sistem de navigatie Becker Active 5 GPS German made

Poate nu multi am auzit de Becker dar, ca sa ii crestem putin coarne, va spun ca este acelasi GPS german montat pe autoturismele Mercedes.
Pentru inceput, Becker a fost printre primii producatori GPS pentru camioane cunoscand rutele pentru trafic greu si multe alte functii TI chiar in ziua de  azi. Aspect nu foarte important dar, bun de stiut.
Un mare avantaj pentru Becker este ca a fost primul, si se afla inca printre putinele device-uri care stie sa faca triangulatie atat cu satelitii americani cat si la cei rusesti. Cu ce ne ajuta acest aspect ?

Orice GPS (Global Positioning System) are nevoie de cel putin trei sateliti pentru a se pozitiona pe harta (triangulatie).
Majoritatea sistemelor GPS au protocol pentru satelitii americani in timp ce Becker are protocol si pentru cei rusesti (Glonass) care sunt de 3 ori mai multi pe cereul Europei decat cei americani. Acesta are chiar si protocol pentru viitorii sateliti proprii ai europei (Galileo).
Becker Active 5 este prevazut cu un sistem ingenios de prindere pe baza de magnet in suportul acestuia, ceea ce il face foarte usor de manevrat. De asemenea, enervantul cablu de alimentare dispare, acesta fiind conectat la GPS prin suportul de prindere, mult mai comod si mai estetic.
Sistemul de operare, este cunoscutul iGO cu actualizari gratuite pe viata, avand 3 update-uri pe an pe toata durata de viata a GPS-ului
Functiile Smart sunt si ele prezente si bine implementate.
Becker SituationScan ofera un pachet destul de amplu cu functii care te ajuta si iti ofera sfaturi si variante in functie de stilul fiecaruia de condus.
Lane Asist Pro 3D te averizeaza din timp cand trebuie sa schimbi banda de mers printr-o interfata 3D interactiva, in timp ce 3D Terrain View iti prezinta pe harta terenurile inalte precum munti dealuri podisuri dar si punctele de interes precum: restaurante, cazare sau elemente de interes turistic.
Display-ul este de 5 inci si are o rezolutie cu mult peste GPS-urile obijnuite astfel, experienta in condus la pachet cu functiile de mai sus este o placere dar, ofera si un grad mare de comoditate.
Acesta este dotat si cu TMC (Trafic Monitor Control) o functie foarte utila care te anunta daca exista ambuteiaje, drum in constructie si multe alte informatii dar, care din pacate, in romania nu este disponibil datorita lipsei de infrastructura. 

Becker este un GPS german care iti ofera atat calitate cat si performanta, toate intr-un pachet compact, usor de montat, ideal pentru cine doreste performanta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s