Sony 40R450C – Televizor Full HD cu HDD Record

Modelul 40R450C aparut in anul 2015 este fratele mai mare al lui 32R400C, si urmasul direct a lui 40R450B. Sony a pus in acest an accentul si pe design dar mai ales pe imagine. Imaginea este cu mult imbunatatita fata de modelele din anii anteriori.
Acesta are o rezolutia Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, iar panoul poate ajunge pana la maxim 100Hz. Imaginile redate pe acest model sunt clare, iar culorile sunt foarte apropiate de realitate. Unghiul de vizibilitate este de 178 de grade, acesta va permite vizionarea din orice unghi fara ca imaginea sa isi piarda din culori sau din luminozitate.
Fata de modelul de anul trecut, 40R450C este mult mai subtire. In 2015 Sony a ales sa mearga pe un desing slim. Rama acestuia este realizata din plastic dur de culoare neagra, o rama la fel de subitre ca si televizorul, avand o grosime de maxim 1 centimetru. Suportul de masa are un design nou, find lasat mai liber dar pastrand aceasi rezistenta.
Sunetul nu este cel mai puternic, avand un sistem audio pe doua canale cu o iesire de maxim 5W fiecare. Totusi, procesorul Clear Phase ofera sunet clar chiar si la volum maxim. 
Televizorul beneficiaza de USB HDD REC, adica, puteti inregisrea posturile, emisiunile, filmele preferate direct pe un hard disk extern iar apoi sa le urmariti oricand doriti.
Playerul multimedia este integrat putand reda filme, muzica sau fotografii direct de pe un stick usb sau de pe un hard disk extern. Acesta suporta orice formata video, atat cu subtitrari cat si fara.
Recomand acest model deoarece are un raport calitate-pret foarte bun iar imaginea pe care o ofera la diagonala sa este una exceptionala.

Acestuia i se poate conecta un card CI+ avand slot disponibil pentru acesta, iar tunerele digitale DVB-T/C va permit sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s