Sony 40R550 – Televizor SmartTV de baza

Modelul 40R550 de la Sony este aparut in anul 2015 si este urmasul direct al lui 40R480, doar ca modelul din acest an are cateva imbunatatiri. 
Trebuie sa cunoasteti faptul ca acesta nu este un SmartTV neavand o platforma smart integrata ci, acest model va aduce cateva functii de baza pe care le gasim pe televizoarele full smart.

SmartTV de baza inseamna ca acesta are Wi-Fi integrat pentru a face screen mirroring si photo sharing, iar, in acest an aveti disponibile si aplicatia YouTube pentru vizionarea de videoclipuri si aplicatia Opera Store, de unde puteti descarca diverse jocuri si Netflix. Din pacate acesta nu are un browser pentru navigarea deoarece nu are un procesor in atat de puternic cat sa suporte navigarea si afisarea paginilor web.
Rezolutia televizorului este Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, rezolutie care va permite sa vizionati televiziune sau filme de inalta calitate. Acesta are playerul multimedia integrat si reda orice format video, audio sau foto atat de pe USB cat si de pe un hard disk extern. Panoul televizorului poate ajunge pana la maxim 100Hz, o rata de refresh bunicica, nu extraordinara dar care face fata unor imagini in miscare.
Designul este unul placut, Sony punand in acest an accentul pe subtire, astfel toate televizoarele din acest an sunt mult mai subtiri. Rama televizorului este de culoare neagra, de o grosime de maxim 1 centimetru iar suportul de masa este tot din plastic de culoare argintiu mat.
Recomand acest televizor oricui doreste un smart tv de baza si nu doreste sa cheltuie foarte mult, se poate face screen mirroring, lucru care va avantajeaza foarte mult deoarece puteti afisa filme si chiar jocuri pe ecranul televizorului de pe tableta sau telefon direct prin wi-fi.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s