Fitbit Charge – Bratara de activitate

Fitbit Charge este o bratara de activitate care afiseaza o gramada de statistici de fitnes direct la incheietura mainii. Spre deosebire de alte bratari de acest gen, nu sunteti nevoiti sa verificati in aplicatia de pe smartphone pentru a vedea la ce nivel sunteti in atingerea obiectivelor de fitnes.
Fitbit Charge are un senzor accelerometru care masoara miscarea pentru a determina pasii facuti, distanta parcursa, minutele de activitate si caloriile arse. Acesta dispune deasemenea
si de un senzor pentru monitorizarea calitatii somnului. Acesta detecteaza automat miscarea si tipul de miscare pe care il faceti, detecteaza automat si momentul in care adormiti monitorizand automat calitatea somnului.
Bratara este realizata dintr-un material elastic, aceasta fnd foarte flexibila, acelasi material este folosit deseori si la realizarea ceasurilor sport. Acesta este disponibil in patru culori: Negru, visiniu, albastru si albastru deschis (slate), si in trei dimensiuni: S, L, XL. Bratara este rezistenta la stropi de apa, ploaie si transpiratie, dar, nu este recomandat inotul sau dusul cu ea.

Sub sloganul “Get energized. Take charge.”, Fitbit va urmareste pe tot parcursul zilei activitatile precum: pasi facuti, distanČ›a parcursa, calorii arse (atat pe timpul zilei cat si in timpul somnului), trepte urcate si minute de activitate. Puteti sa urmariti toate aceste date direct pe ecranul OLED al bratarii. Acesta are o durata a vietii bateriei intre 7 si 10 zile. Pe langa statisticile legate de activitatea dvs., pe ecranul bratarii apare si numele sau numarul de telefon al apelantului daca bratara este in apropierea unui telefon conectat cu aceasta.

Fitbit Charge inregistreaza calitatea somnului dar si durata acestuia ca apoi sa va afiseze pe calculator sau pe smartphone grafice din care rezulta calitatea somnului din seara precedenta. Acesteia i se poate seta si o vibratie silentioasa pentru trezirea de dimineata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s