Philips 47PFH6309 – Televizor Ambilight la 119 centimetri

Cu o diagonala de 119 centimetri modelul 47PFH6309 iese in evidenta datorita functiei Ambilight pe care acesta o are. Ambilight este o tehnologie dezvoltata doar de catre Philips, iar aceasta consta in amplasarea catorva leduri in spatele televizorului, deobicei pe laterlae, ledui care isi schimba culoarea in functie de imaginea aparuta pe televizor, astfel, se creeaza un efect de extindere a imaginii in exterior.

Acesta are o rama foarte subtire, aproape insesizabila mai ales datorita faptului ca este de culoare argintie. Rama poate fi vazuta foarte bine doar in partea de jos, unde are un usor design de cristal. Suportul de masa este rezistent si ofera stabilitate, din aluminiu, de culoare argintie.
Rezolutia televizorului este Full HD, avand 1920 x 1080p, rezolutie care ii permite sa afiseze continut de calitate. Panoul poate ajunge pana la maxim 200Hz, o valoare ok chiar daca televizorul este si 3D, acesta benefiaza de tehnologia 3D Pasiv unde se foloseste de acesti hertzi, dar nu la maxim. Aveti patru perechi de ochelari 3D inclusi in pachet.
Marele defect al celor de la Philips este ca softul este destul de lenes, dar, acest lucru se poate rezolva dezactivand iconitele de la posturile TV din setari.
SmartTV cu posibilitate de conectare la internet atat prin Wi-Fi cat si prin cablu. Acesta beneficiaza de un procesor Dual Core si de sute de aplicatii si jocuri pe care le puteti accesa din platforma Smart integrata pe acest TV.
Dispune de Slot CI+ si are tunere digitale DVB-T, DVB-C, tunere care va permit sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau media-box separat.
Televizorul este ideal pentru cei care doresc o diagonala de mijloc cu toate functile incluse si cu lumina ambientala pe fundal.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s